Πιεσόμετρα

Πιεσόμετρα Omron από €35

Πιεσόμετρα OMRON από €35

Αξιόπιστη μέτρηση στο σπίτι

Με τα πιεσόμετρα Omron έχετε τη δυνατότητα να κάνετε τη μέτρηση σας κατ' οίκον και χωρίς την παρουσία άλλου προσώπου. Μετρηθείτε όποια ώρα της ημέρας θέλετε και κρατείστε υπό καθημερινό έλεγχο την πίεση σας, αποφεύγοντας τα φαινόμενα πλασματικής πίεσης. Βοηθείστε το γιατρό σας να αξιολογήσει καλύτερα την κατάσταση σας και αποκτήστε ενεργό ρόλο στη θεραπεία σας.

Πιεσόμετρα AND από €59

68-AND-UA-30 χρόνια τεχνολογικής πρωτοπορίας από τα πιεσόμετρα AND

30 χρόνια τεχνολογικής πρωτοπορίας

H AND έχει να επιδείξει μια μοναδική ιστορία 30 ετών συνεχούς τεχνολογικής πρωτοπορίας. Η προηγμένη τεχνολογία της AND, επιτρέπει την κατασκευή συσκευών μέτρησης της αρτηριακής πίεσης που χαρακτηρίζονται από κορυφαία αξιοπιστία, ευκολία στη χρήση τους και άμεση κατανόηση των αποτελεσμάτων τους.

Ιατρικά πιεσόμετρα Riester από €77

Πιεσόμετρα RIESTER από €77

Η πιο αξιόπιστη λύση για το ιατρείο σας

Τα πιεσόμετρα Riester αποτελούν την πιο αξιόπιστη επιλογή για ιατρούς και γενικά για οποιοδήποτε άτομο που επιθυμεί ένα κορυφαίο πιεσόμετρο για τη μέτρηση της πίεσης και την πρόληψη όλων των σημαντικών ασθενειών που προκύπτουν λόγω αυτής. Κατασκευάζεται στην Γερμανία ακολουθώντας τα πιο υψηλά standards ποιότητας.

Αναλογικά πιεσόμετρα απλά από €15

αξιόπιστη και απλή μέτρηση με τα αναλογικά πιεσόμετρα

Αξιόπιστη & απλή μέτρηση

Τα αναλογικά πιεσόμετρα αποτελούν την πιο απλή και φθηνή λύση για τη μέτρηση της αρτηριακής πίεση. Αυτές οι απλές συσκευές σας δίνουν τη δυνατότητα να κάνετε τη μέτρηση σας κατ' οίκον και χωρίς την παρουσία άλλου προσώπου. Μετρηθείτε όποια ώρα της ημέρας θέλετε και κρατείστε υπό καθημερινό έλεγχο την πίεση σας, αποφεύγοντας τα φαινόμενα πλασματικής πίεσης.